Dacia stokları eritmek için fiyatları düşürdü! Sandero Stepway kampanyasına inanamayacaksınız!

Türkiye’nin önde gelen otomobil üreticilerinden Dacia, yıl sonuna özel bir kampanya ile tüketicilerin ilgisini çekiyor. Elindeki stokları hızla eritmeyi hedefleyen şirket, Dacia Sandero Stepway modelinde ciddi bir fiyat indirimine gitme kararı aldı. Bu kampanya ile birlikte aracın baz donanım seviyesindeki fiyatında dikkat çekici bir düşüş yaşandı.

Dacia Sandero Stepway, geçtiğimiz ay 874.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. Ancak şirketin yıl sonu kampanyası çerçevesinde uyguladığı çılgın indirimle birlikte aracın fiyatında büyük bir düşüş gerçekleşti.

Dacia’nın bu agresif fiyat politikası, otomobil severleri cazip fırsatlarla buluşturarak satışları artırmayı hedefliyor. Özellikle yıl sonu yaklaşırken birçok otomobil markası benzer kampanyalara yönelirken, Dacia’nın yaptığı indirim, özellikle bütçe dostu tercihler arayan tüketiciler için dikkat çekici bir alternatif oluşturuyor.

Dacia Sandero Stepway, şehir içi ve şehir dışı kullanıma uygun yapısı, geniş iç hacmi, şık tasarımı ve güvenlik donanımlarıyla biliniyor. Yapılan bu fiyat indirimiyle birlikte, tüketiciler hem ekonomik bir otomobile sahip olma avantajını yakalayacaklar hem de Dacia’nın sağladığı avantajlı özelliklerden faydalanabilecekler. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri donanım seçenekleri ve güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım.

Essential Stepway Tce 90 bg

Fiyatı: 857.900 ₺

Essential Stepway Eco-G 100 bg

Fiyatı: 891.900 ₺

Essential Stepway Tce 90 bg CVT

Fiyatı: 902.900 ₺

Expression Stepway Tce 90 bg CVT

Fiyatı: 952.900 ₺

Extreme Stepway Tce 90 bg CVT

Fiyatı: 992.900 ₺

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x